Home
Result






UPPSC Mains 2022 Admit Card

Post Last Updates: Monday, September 19, 2022 @ 10:58 AM

UPPSC Mains Admit Card 2022

(Uttar Pradesh Public Service Commission)

Post Name – UPPSC Combined State / Upper Subordinate Services Examination 2022

IMPORTANT DATES

Date of Mains Examination – 27 – 29 September 2022 & 01 October 2022

VACANCY DETAILS

Exam Name – UPPSC Combined State / Upper Subordinate Services Examination 2022

No of vacancy – 250 Posts

STATUS OF ADMIT CARD

Available

Name of Examination

Written Examination







Advertisement



UPPSC Mains Admit Card 2022

Download SarkariExam Mobile App

Uttar Pradesh Public Service Commission has invited applications for the hiring of Dental Surgeon during March – April 2022. Total 250 Posts were called for the hiring, Candidates will go through the Written Pre Examination, Mains Examination & Interview for selection. Now, After the successful registration process, Pre Exam Dates & Admit Card has also been announced for the aforesaid examination.

UPPSC Mains Admit Card 2022

As per UPPSC notification, Pre Examination will be conducted on 12 June 2022 in Written Mode. By providing their valid credentials candidates will be able to download their UPPSC Pre Admit Card. Candidates need to prepare well for their upcoming examination. SarkariExam.com wishes all the very best to all candidates.

Candidates can download their Admit Card from SarkariExam.com.

Download gb Watsapp.app

Instructions for Downloading the UPPSC Mains Admit Card 2022 :

1. In order to download their UPPSC Mains Admit Card 2022 candidates need to go to the important link section provided below.

2. After getting the link candidates need to click it for downloading their UPPSC Mains Admit Card 2022.

3. Candidates will be redirected to the Login Page, here they need to provide their following details-:

Registration No/

DOB

Need to select  their “Gender”

Captcha Code(if specified)

Have to click on the “ Download Admit Card” Tab

4. After providing their details appropriately candidates will be able to download their UPPSC Mains Admit Card 2022.

5. Candidates can also download their UPPSC Mains Admit Card 2022 from official’s site of the UPPSC.

Download gb Watsapp.app

“मै वादा करता हूँ सरकारी नौकरी पाने के पश्चात पूरी ईमानदारी व निष्ठा से कार्य करूँगा/ करुँगी |”







Advertisement



Important Links

Download Mains Admit Card

CLICK HERE

Download App

Download Mains Exam Schedule

CLICK HERE

Download App

Download Exam Date Notice

CLICK HERE

Join SarkariExam on Whatsapp

Click Here

Download Mobile App

Click Here

Join Our  Telegram Channel

Join Here

Get Free Mock Test For Your Exam

Click Here

Check Form Status

Click Here

Download Objected Form List

Click Here

Download Notice for Re-Upload Photo/ Sign

Click Here

Apply Online

Click Here

Download App

Download Notification

English | Hindi

Pay Exam Fee

Click Here

Submit Final Form

Click Here

Correction / Edit Form

Click Here

अब Jobs की अपडेट पाईये Instagram पर

Follow Here

Resize Photo & Photo Sign Joiner

Click Here

Syllabus & Exam Pattern

Click Here

Official website

Click Here

हिंदी में जानकारी के लिए

यहां क्लिक करें

Important Links UPPSC Pre Recruitment 2022 :

 

UPPSC Pre Result 2022

 

UPPSC Pre Free Prelimsvious Year Paper

 

UPPSC Pre Syllabus

 

UPPSC Pre Live Classes

 

Q1 – What is the Exam Date of UPPSC Pre 2022 ?

Ans. – UPPSC Pre Exam 2022 will be conducted on 12 June 2022.

Q2 – When UPPSC Pre Admit Card 2022 Will be Release ?

Ans. – UPPSC Pre Admit Card 2022 are available now.

Q3 – Can I Request for change in Centre / Venue / Date / Time ?

Ans. – No, The allotted date, time and venue for the exam cannot be changed as per the terms and conditions of the advertisement.

Q4 – What details did I required to download the admit card ?

Ans. – You would require your roll number / registration number and date of birth to download the admit card.

Q5 – How many questions will be there in the UPPSC Pre Exam 2022?

Ans. – There will be 100 total questions in the exam.

Q6 – What is the official website link for downloading the UPPSC Pre Admit Card 2022 ?

Ans. – The official website to download UPPSC Pre Admit Card 2022 is http://uppsc.up.nic.in/CandidateHomePage.html.

Q7 – What is the selection process of UPPSC Pre Recruitment 2022 ?

Ans. – The whole selection process consists of getting selected in the written exam, appearing for the Written Exam,, Document verification.

Q8 – Can I download name wise admit card of the UPPSC Pre Exam 2022 ?

Ans. – NO, you can’t download admit card by name.

Q9 – What documents are required apart from UPPSC Pre admit card at the exam center ?

Ans. – Candidates have to carry any one of the documents like Voter ID Card, Aadhar Card, Driving License, PAN Card and Passport etc. while going to the UPPSC Pre Exam Center.

Advertisement




More Jobs For You

Download Mobile App
Work From Home