Home
Result






UPPSC Pre Answer Key 2022

Post Last Updates: Thursday, June 16, 2022 @ 10:14 PM

Untitled

UPPSC Answer Key 2022

(Uttar Pradesh Public Service Commission)

Post Name – UPPSC Combined State / Upper Subordinate Services Examination 2022

IMPORTANT DATES

Date of Examination – 12 June 2022

 

VACANCY DETAILS

Exam Name – UPPSC Combined State / Upper Subordinate Services Examination 2022

No of vacancy – 250 Posts

STATUS OF ANSWER KEY

Available

NAME OF EXAMINATION

Written Examination

UPPSC Pre Answer Key 2022



UPPSC Pre Answer Key 2021

Uttar Pradesh Public Service Commission has recently announced the Exam Schedule for the Pre Examination, 2022 under the Advertisement published by Commission. Examination is scheduled in December Month various Shifts Respectively.

UPPSC Pre Answer Key 2021

As Answer Key is out now. Candidates can self evaluate their performance in aforesaid examination by matching their answers from the Answers displayed in the answer key. SarkariExam.com wishes all the best for their new Career Path & bright future.

Candidates can download their Answer Key from SarkariExam.com.

Instruction for Downloading UPPSC Pre Answer Key 2021 : 

1. In order to download their UPPSC Pre Answer Key 2021 candidates are required to go to the important link section provided below.

2. After getting the link candidates are required to click it (Set Wise) for downloading their UPPSC Pre Answer Key 2021.

3. Candidates need to scroll down, in order to match set wise, particular section & question wise answers form the Answer key provided.

4. Candidates can also download their UPPSC Pre Answer Key 2021 from official site of the UPPSC.

Important Links

Download Answer Key

Click Here

Download App

Download Admit Card

CLICK HERE

Download Exam Date Notice

CLICK HERE

Join SarkariExam on Whatsapp

Click Here

Download Mobile App

Click Here

Join Our  Telegram Channel

Join Here

Get Free Mock Test For Your Exam

Click Here

Check Form Status

Click Here

Download Objected Form List

Click Here

Download Notice for Re-Upload Photo/ Sign

Click Here

Apply Online

Click Here

Download Notification

English | Hindi

Pay Exam Fee

Click Here

Submit Final Form

Click Here

Correction / Edit Form

Click Here

अब Jobs की अपडेट पाईये Instagram पर

Follow Here

Resize Photo & Photo Sign Joiner

Click Here

Syllabus & Exam Pattern

Click Here

Official website

Click Here

हिंदी में जानकारी के लिए

यहां क्लिक करें

Important Links UPPSC Pre Recruitment 2022 :

 

UPPSC Pre Result 2022

 

UPPSC Pre Free Prelimsvious Year Paper

 

UPPSC Pre Syllabus

 

UPPSC Pre Live Classes

 

Q1 – What is the Exam Date of UPPSC Pre 2022 ?

Ans. – UPPSC Pre Exam 2022 will be conducted on 12 June 2022.

Q2 – When UPPSC Pre Admit Card 2022 Will be Release ?

Ans. – UPPSC Pre Admit Card 2022 are available now.

Q3 – Can I Request for change in Centre / Venue / Date / Time ?

Ans. – No, The allotted date, time and venue for the exam cannot be changed as per the terms and conditions of the advertisement.

Q4 – What details did I required to download the admit card ?

Ans. – You would require your roll number / registration number and date of birth to download the admit card.

Q5 – How many questions will be there in the UPPSC Pre Exam 2022?

Ans. – There will be 100 total questions in the exam.

Q6 – What is the official website link for downloading the UPPSC Pre Admit Card 2022 ?

Ans. – The official website to download UPPSC Pre Admit Card 2022 is http://uppsc.up.nic.in/CandidateHomePage.html.

Q7 – What is the selection process of UPPSC Pre Recruitment 2022 ?

Ans. – The whole selection process consists of getting selected in the written exam, appearing for the Written Exam,, Document verification.

Q8 – Can I download name wise admit card of the UPPSC Pre Exam 2022 ?

Ans. – NO, you can’t download admit card by name.

Q9 – What documents are required apart from UPPSC Pre admit card at the exam center ?

Ans. – Candidates have to carry any one of the documents like Voter ID Card, Aadhar Card, Driving License, PAN Card and Passport etc. while going to the UPPSC Pre Exam Center.

Advertisement


1 thought on “UPPSC Pre Answer Key 2022”

Leave a Reply

Your email address will not be published.



More Jobs For You

Download Mobile App
ज्वाइन टेलीग्राम ग्रुप