Home
Result






SSC Delhi Police Constable Admit Card 2020

Post Last Updates: Wednesday, December 2, 2020 @ 2:33 PM

SSC Delhi Police Constable Admit Card 2020

(Staff Selection Commission, Delhi Police)

Post Name – Constable Executive (Male/ Female)

IMPORTANT DATES

Date of Examination – 27 November 2020 to 14 December 2020

VACANCY DETAILS

Exam Name –SSC Delhi Police Constable Recruitment,2020

Total No of vacancy – 5836 Post

STATUS OF ADMIT CARD

Available 

NAME OF EXAMINATION

Online Exam



SSC Delhi Police Constable Admit Card 2020

As per Advertisement   issued by SSC Police Department, it is hereby informed that SSC Delhi Police Constable Posts (Delhi Police Department) Phase I Examination will be organized from 27-November-2020 to 14-December-2020 on various centers & Admit Card for the Test will is out now.

SSC Delhi Police Constable Admit Card 2020

SSC Delhi Police Constable Exam Schedule has been out now. Candidates need to be in touch of portal for getting information regarding their Admit Card .Candidates can download their Admit Card from the important link section provided below, by providing their valid credentials they will be able to download their SSC Delhi Police Constable Admit Card, at the Test Venue they need to bring their Admit Card and various important documents. SarkariExam.com wishes all the very best for their Examination.

Candidates can download their Admit Card from SarkariExam.com.

Instructions for Downloading the SSC Delhi Police Constable Admit Card 2020:

1. In order to download their SSC Delhi Police Constable Admit Card candidates need to go to the important link section provided below.

2. After getting the link candidates need to click it for downloading their SSC Delhi Police Constable Admit Card

3. Candidates need to provide their following Details-:

User Name

Password

Captcha Code

Have to click on the “Login” icon

4. After providing their details appropriately candidates will be able to download their SSC Delhi Police Constable Admit Card.

5. Candidates can also download their SSC Delhi Police Constable Admit Card from official site of the SSC.

Important Links

Download Admit Card CR Region

Click Here | Download App

Download Admit Card Other Region

Click Here | Download App

Download Sarkariexam Mobile App

Click Here

Apply Online

Registration | Login

Previous Year paper

 Click Here

Syllabus & Exam Pattern

Click Here

Download Notification

Click Here

Official website

Click Here

हिंदी में जानकारी के लिए

यहां क्लिक करें

Q 1. What is the Qualification for Delhi Police Constable (Exe.) Posts?
Ans. Candidates who have completed their Intermediate (Class 12th) level of Examination from any recognized board will be eligible for this recruitment.

Q 2. What is the Salary of Delhi Police Constable (Exe.) Post?
Ans. The average salary of Delhi Police Constable (Exe.) Post from Rs. 5,200 – 20,200/- + Grade Pay Rs. 2,000/-.

Q 3. Can I Apply Offline for Delhi police constable Recruitment?
Ans. No, You Need to Apply Online for this Post.

Q 4. When the Application Process Will be Started for Delhi Police Constable 2020?
Ans. Application Process will be Started from – to be notified shortly.

Q 5. What is the Delhi Police Constable Age Limit?
Ans. Candidates Should be Minimum 18 years to Maximum 25 years Old.

Q 6. Is There Any Age Relaxation for Delhi Police Constable (Exe.) Vacancy?
Ans. Yes, There will be a Age Relaxation of Reserved Category as per Government Rules.

Q.7 Can other state candidates eligible For Delhi Police Recruitment 2020 ?
Ans. Yes, all state candidates are eligible for this Recruitment.

Q.8 Where can you get all the information about Delhi Police Recruitment ?
Ans. You can get all the information about Delhi Police recruitment on SarkariExam.com. So, stay connected with us for regular updates.

Q.9 How to apply online for Delhi Police Constable (Exe.) Recruitment 2020 ?
Ans. Follow these simple steps to apply for the above mentioned posts :
A) Firstly, open SarkariExam.com on your browser.
B) Then, go to the section of (Top Online Form) & find the link related to the Delhi Police Constable (Exe.) Recruitment 2020.
C) After, opening the recruitment page, read all details of the recruitment carefully & the go to the down at the Important Link and click on the link of Apply Online / Registration.
D) Candidates may fill their form in part also, & they can login themselves to their form by clicking on Login Link.

Advertisements


1 thought on “SSC Delhi Police Constable Admit Card 2020”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



More Jobs For You

Download Mobile App