Home
Result






Indian Airforce Agniveer Phase II Admit Card 2022

Post Last Updates: Thursday, August 11, 2022 @ 12:14 AM

Indian Airforce Agniveer Vayu Phase II Admit Card 2022

(Indian Airforce, Ministry of Defence)

Post Name – Airforce Agniveer

IMPORTANT DATES

Date of Phase II Examination – Mentioned in Admit Card

 

VACANCY DETAILS

Post Name – Indian Airforce Agniveer Vayu Recruitment 2022

Number of Vacancy – Not Available

STATUS OF ADMIT CARD

Available 

NAME OF EXAMINATION

Phase II Examination







Advertisement



Indian Airforce Agniveer Vayu Phase II Admit Card 2022

Download Sarkariexam Mobile App

Indian Air Force, has recently invited applications for the recruitment of Agniveer in various regions over the country. After the completion of Phase I Examination, The Phase II Exam Date has been announced by the Organisation which is to be held in August 2022. As we all know very well that this recruitment of Indian Airforce Agniveer is going to happen for the first time in the history of India, which will be valid only for 4 years. In such a situation, many questions related to this exam are going on in the mind of the candidates like what kind of questions will be asked in the exam, when will the Indian Airforce Agniveer Exam 2022 be held etc.

But you do not need to worry because all the candidates who have applied for Indian Airforce Agniveer Recruitment 2022 will get the answer of every question related to the exam on this page. And along with the exam date, the link to download the exam city / admit card can be found on this page first.

Indian Airforce Agniveer Phase II Exam City / Admit Card 2022

It is hereby informed that Indian Airforce Agniveer Vayu Examination has been scheduled in August 2022 & Exam City / Admit Card has also uploaded for the aforesaid examination, So, candidates need to be in touch with portal for getting information regarding their Airforce Agniveer Vayu Phase II Admit Card 2022 Sarkari Result. Candidates need to provide their valid credentials for downloading their Admit Card. Candidates are suggested to reach the Examination venue on/before time for pre examination formalities. SarkariExam.com wishes all the very best to all of you.

Candidates can download their Phase II Exam City / Admit Card from SarkariExam.com.

Download Whatsapp GB Status Saver App

Instructions for Downloading the Indian Airforce Agniveer Vayu Phase II Admit Card 2022 :

1. In order to download their Indian Airforce Agniveer Vayu Phase II Admit Card 2022 candidates are required to go to the important link section provided below.

2. After getting the link candidates need to click it for downloading their Indian Airforce Agniveer Vayu Phase II Admit Card 2022.

3. Candidates need to provide their following details-:

Registration No. /Roll No.

DOB/Password

Captcha Code(if specified)

4. After providing their details appropriately candidates will be able to download their Indian Airforce Agniveer Vayu Phase II Admit Card 2022.

5. Candidates can also download their Indian Airforce Agniveer Vayu Phase II Admit Card 2022 from official site of the Indian Airforce.

Download Whatsapp GB Status Saver App

“मै वादा करता हूँ सरकारी नौकरी पाने के पश्चात पूरी ईमानदारी व निष्ठा से कार्य करूँगा/ करुँगी |”

 







Advertisement



Important Links

Download Phase II ADMIT Card

Click Here

Download App

Download Result

Click Here

Join SarkariExam on Whatsapp

Click Here

Download Mobile App

Click Here

Join Our  Telegram Channel

Join Here

Download Whatsapp GB Status Saver App

Click Here

Apply Online 

Click Here

अब Jobs की अपडेट पाईये Instagram पर

Follow Here

Resize Photo & Photo Sign Joiner

Click Here

Previous Year Paper

Click Here

Syllabus & Exam Pattern

Click Here

Official website

Click Here

हिंदी में जानकारी के लिए

यहां क्लिक करें

Q1 – What is the Exam Date of Indian Airforce Agniveer TOD 2022 ?

Ans. – Indian Airforce Agniveer TOD Exam 2022 will be conducted very soon.

 

Q2 – When Indian Airforce Agniveer TOD Admit Card 2022 Will be Release ?

Ans. – Indian Airforce Agniveer TOD Admit Card 2022 will release after the completion of registration process of Indian Airforce Agniveer TOD Recruitment 2022.

 

Q3 – Can I Request for change in Centre / Venue / Date / Time ?

Ans. – No, The allotted date, time and venue for the exam cannot be changed as per the terms and conditions of the advertisement.

 

Q4 – What details did I required to download the admit card ?

Ans. – You would require your roll number / registration number and date of birth to download the admit card.

 

Q5 – How many questions will be there in the Indian Airforce Agniveer TOD Exam 2022?

Ans. – There will be 100 total questions in the exam.

 

Q6 – What is the official website link for downloading the Indian Airforce Agniveer TOD Admit Card 2022 ?

Ans. – The official website to download Indian Airforce Agniveer TOD Admit Card 2022 is http://careerairforce.nic.in.

 

Q7 – What is the selection process of Indian Airforce Agniveer TOD Recruitment 2022 ?

Ans. – The whole selection process consists of getting selected in the written exam, appearing for the Written Exam, Physical Test etc.

 

Q8 – Can I download name wise admit card of the Indian Airforce Agniveer TOD Exam 2022 ?

Ans. – NO, you can’t download admit card by name.

 

Q9 – What documents are required apart from Indian Airforce Agniveer TOD admit card at the exam center ?

Ans. – Candidates have to carry any one of the documents like Voter ID Card, Aadhar Card, Driving License, PAN Card and Passport etc. while going to the Indian Airforce Agniveer TOD Exam Center.

Advertisement




More Jobs For You

Download Mobile App
Work From Home