Home
Result






SSC Delhi Police Constable Result 2021 (Out)

Post Last Updates: Tuesday, March 16, 2021 @ 6:12 PM

Untitled

SSC Delhi Police Constable Result 2021

(Staff Selection Commission, Delhi Police)

Post Name – Constable Executive (Male/ Female)

IMPORTANT DATES

Date of Examination – 27 November 2020 to 14 December 2020

VACANCY DETAILS

Exam Name – SSC Delhi Police Constable Recruitment,2020

Total No of vacancy – 5836 Post

STATUS OF ANSWER KEY

Available

NAME OF EXAMINATION

Online Examination

SSC GD Delhi Police Constable Result



SSC Delhi Police Constable Result 2021

SSC Delhi Police has invited applications for the recruitment of Constable in the month of August September,2020. There were total 5836 posts. Recently SSC Delhi Police has announced the Preliminary Examination Result for the post Constable results have been announced too.

SSC Delhi Police Constable Result 2021

It is hereby informed that SSC Delhi Police Constable) results has been out. Candidates need to check their result by clicking their respective post link. Result is in the form of PDF File, here candidate are required to check their Roll No which is displayed in the list .Selected candidates will be called for Mains(Phase-II) Examination shortly and it is schedule on 27 November 2020 to 14 December 2020SarkariExam.com congratulates all selected candidates .

Candidates can download their Result from SarkariExam.com.

Instruction for Downloading SSC Delhi Police Constable Result 2021 :

Instructions for Downloading the SSC GD Delhi Police Result  2021:

1. In order to check the result , click on the Download Result link from the Important Link section below

2. After that, candidates will be redirected to a new page In PDF format.

3. In this page, candidates will be able to view the list of the Selected Candidate’s Roll Number qualified for further selection process. .

4. The result can also be checked from the official website of SSC or Delhi Police

5. Shortlisted candidates will be updated soon for further selection process.

“मै वादा करता हूँ सरकारी नौकरी पाने के पश्चात पूरी ईमानदारी व निष्ठा से कार्य करूँगा/ करुँगी |”

Free Test Series – Check Now

Important Links

Download Result

List 1 | List 2 | Cut Off

Download cut off

 Click Here

अब Jobs की अपडेट पाईये Instagram पर

Follow Here

Download Sarkariexam Mobile App

Click Here

Check Answer Key

Click Here

Download Admit Card CR Region

Click Here 

Download Admit Card Other Region

Click Here

Apply Online

Registration | Login

Previous Year paper

 Click Here

Syllabus & Exam Pattern

Click Here

Download Notification

Click Here

Official website

Click Here

हिंदी में जानकारी के लिए

यहां क्लिक करें

Q 1. What is the Qualification for Delhi Police Constable (Exe.) Posts?
Ans. Candidates who have completed their Intermediate (Class 12th) level of Examination from any recognized board will be eligible for this recruitment.

Q 2. What is the Salary of Delhi Police Constable (Exe.) Post?
Ans. The average salary of Delhi Police Constable (Exe.) Post from Rs. 5,200 – 20,200/- + Grade Pay Rs. 2,000/-.

Q 3. Can I Apply Offline for Delhi police constable Recruitment?
Ans. No, You Need to Apply Online for this Post.

Q 4. When the Application Process Will be Started for Delhi Police Constable 2020?
Ans. Application Process will be Started from – to be notified shortly.

Q 5. What is the Delhi Police Constable Age Limit?
Ans. Candidates Should be Minimum 18 years to Maximum 25 years Old.

Q 6. Is There Any Age Relaxation for Delhi Police Constable (Exe.) Vacancy?
Ans. Yes, There will be a Age Relaxation of Reserved Category as per Government Rules.

Q.7 Can other state candidates eligible For Delhi Police Recruitment 2020 ?
Ans. Yes, all state candidates are eligible for this Recruitment.

Q.8 Where can you get all the information about Delhi Police Recruitment ?
Ans. You can get all the information about Delhi Police recruitment on SarkariExam.com. So, stay connected with us for regular updates.

Q.9 How to apply online for Delhi Police Constable (Exe.) Recruitment 2020 ?
Ans. Follow these simple steps to apply for the above mentioned posts :
A) Firstly, open SarkariExam.com on your browser.
B) Then, go to the section of (Top Online Form) & find the link related to the Delhi Police Constable (Exe.) Recruitment 2020.
C) After, opening the recruitment page, read all details of the recruitment carefully & the go to the down at the Important Link and click on the link of Apply Online / Registration.
D) Candidates may fill their form in part also, & they can login themselves to their form by clicking on Login Link.

Advertisements


1 thought on “SSC Delhi Police Constable Result 2021 (Out)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



More Jobs For You

Download Mobile App