Home
Result






Allahabad University Entrance Exam Admit Card 2022

Post Last Updates: Tuesday, July 26, 2022 @ 12:09 PM

Allahabad University Entrance Exam Admit Card 2022

(Central University of Allahabad, Prayagraj (U.P.))

Course  Name – Allahabad University Admission 2022

IMPORTANT DATES

Exam Date – 02 – 07 August 2022

VACANCY DETAILS

Exam Name – Allahabad University Admission 2022

STATUS OF ADMIT CARD

Available

MODE OF EXAM

Written Examination (Entrance Examination)







Advertisement



 

Download Sarkariexam Mobile App

Allahabad University Entrance Exam Admit Card 2022

Central University of Allahabad, Prayagraj (U.P.) has announced the Exam Dates & Admit Card for the UG/PG Admission for the session 2022. Candidates can download their Admit Card from the important link section provided below.

Allahabad University Entrance Exam Admit Card 2022

For the UG Courses (B.A.,B.SC, B.Com and other UG Courses) & PG( M.A.,M.Com, M.Sc & various other PG Courses) Examination will be held in morning & afternoon shifts candidates need to check their date & time for their particular subject .Candidates’ can download their Admit Card by providing their valid credentials, it is important maintain examination hall decorum and they are  urged to reach before the reporting time along with their Admit Card ( Print Out) & other essentials like ID Proof, Photograph, etc.SarkariExam.com wishes all the very best to all of the students for their Exams.

Candidates can download their Admit Card for SarkariExam.com.

Download Whatsapp GB Status Saver App

Instruction for Downloading Allahabad University Entrance Exam Admit Card 2022:

1. In order to download their Allahabad University Entrance Exam Admit Card 2022, candidates need to go to the important link section provided below.

2. After getting the link candidates have to click it for downloading their Allahabad University Entrance Exam Admit Card 2022.

3. Candidates will be redirected to the Login Page ,here they need to provide their following details-:

Enrollment No/Roll No

Have to Select their respective “Class”

Then they have to click the Submit” Icon

4. After providing their details appropriately candidates will be able to download their Allahabad University Entrance Exam Admit Card 2022.

5. Candidates can also download their Allahabad University Entrance Exam Admit Card 2022 from official website of Allahabad University.

Download Whatsapp GB Status Saver App

“मै वादा करता हूँ सरकारी नौकरी पाने के पश्चात पूरी ईमानदारी व निष्ठा से कार्य करूँगा/ करुँगी |”







Advertisement



Important Links

Download Admit Card

Click Here

Download App

Download Exam Schedule

Click Here

Apply Online

Click Here

Download Official Notification

Click Here

Join SarkariExam on Whatsapp

Click Here

Download Mobile App

Click Here

Join Our  Telegram Channel

Join Here

Get Free Mock Test For Your Exam

Click Here

Follow On Instagram

Follow Here

Resize Photo & Photo Sing Joiner

Click Here

Official website

Click Here

हिंदी में जानकारी के लिए

यहां क्लिक करें

Important Links Allahabad University Entrance Exam 2022 :

 

Allahabad University Entrance Result 2022

 

Allahabad University Entrance Free Previous Year Paper

 

Allahabad University Entrance Syllabus

 

Allahabad University Entrance Live Classes

 

1 – What is the Exam Date of Allahabad University Entrance ?.

Ans. – Allahabad University Entrance Exam 2022 will be conducted from 02 August 2022.

2 – When Allahabad University Entrance Admit Card 2022 Will be Release ?

Ans. – Allahabad University Entrance Admit Card are available now.

 

3 – Can I Request for change in Centre / Venue / Date / Time ?

Ans. – No, The allotted date, time and venue for the exam cannot be changed as per the terms and conditions of the advertisement.

 

4 – What details did I required to download the admit card ?

Ans. – You would require your roll number / registration number and date of birth to download the admit card.

5 – How many questions will be there in the Allahabad University Entrance Exam 2022?

Ans. – There will be 100 total questions in the exam.

 

6 – What is the official website link for downloading the Allahabad University Entrance Admit Card 2022 ?

Ans. – The official website to download Delhi DDA Admit Card 2022 is https://dda.org.in/.

 

7 – What is the selection process of Allahabad University Entrance Recruitment 2022 ?

Ans. – The whole selection process consists of getting selected in the written exam, appearing for the Written Exam,, Document verification.

 

8 – Can I download name wise admit card of the Allahabad University Entrance Exam 2022 ?

Ans. – NO, you can’t download admit card by name.

 

9 – What documents are required apart from Allahabad University Entrance admit card at the exam center ?

Ans. – Candidates have to carry any one of the documents like Voter ID Card, Aadhar Card, Driving License, PAN Card and Passport etc. while going to the Allahabad University Entrance Exam Center.

Advertisement




More Jobs For You

Download Mobile App
Work From Home